Pannon Egyetem Hallgatói Önkormányzat

Rendszeres Szociális Támogatás pályázat

Kedves Hallgatók!

A Pannon Egyetem Hallgatói Önkormányzata pályázatot hirdet a 2019/2020-as tanév tavaszi félév Rendszeres Szociális Ösztöndíjának és Alaptámogatásának elnyerésére.

Szeretnénk felhívni a pályázók figyelmét, hogy a pályázat leadása és a szükséges dokumentumok, igazolások csatolása a Neptun rendszeren keresztül lehetséges. Az igazolások papír alapon történő beküldése nem szükséges, azonban a Hallgatói Önkormányzat Szociális Bizottsága fenntartja a jogot az eredeti dokumentumok bekérésére. Azon pályázó, aki ennek a kérésnek nem tesz eleget, szociális juttatásban nem részesülhet.

Továbbá felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy csak és kizárólag ezen a pályázaton megszerzett szociális pontjaikat tudják felhasználni a különböző szociális alapú pályázatok benyújtásakor (pl. szociális alapú kollégiumi férőhely igénylés).

A pályázathoz szükséges kérvény elérhető 2020. február 10-én 12:00 órától a Neptun rendszerben, az Ügyintézés fül, Kérvények menüpont alatt Szociálishelyzet-felmérő adatlap néven.

A kérvényt a Neptun rendszerben legkésőbb 2020. február 27-én 12:00 óráig lehetséges kitölteni.

Tisztelettel felhívjuk a pályázók figyelmét, hogy olvassák el a mellékletben megtalálható Segédletet, amely minden fontos információt tartalmaz a Rendszeres Szociális Ösztöndíjjal és az Alaptámogatással kapcsolatban!

A pályázattal kapcsolatban érdeklődni lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, illetve a PEHÖK irodában (E épület földszint 20-as iroda).

Az eredményeket a PEHÖK hivatalos honlapján, a pehok.uni-pannon.hu oldalon lehet majd megtekinteni.

A Hallgatói Önkormányzat Szociális Bizottságának döntése ellen fellebbezni a végleges eredmények kihirdetését követő 10 napig lesz lehetőség.

 

Minden fontos dokumentumot, melyre szükségetek lehet a segédlet végén megtaláljátok!

Segédlet

Mellékletek

 

Rendszeres Szociális Támogatás Pontrendszer 2019-2020/II.

 

Update1:

Rendszeres Szociális Támogatás pályázatának előzetes eredménye

Alaptámogatásra jogosult hallgatók

Szociális pontszám meghatározása