Pannon Egyetem
Ugrás a tartalomhoz

Hallgatói Önkormányzat

Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (PEHÖK)

Ellenőrző Bizottság (EB)


PEHÖK

Név Titulus Elérhetőség
Varga Eszter Mária Elnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 929 5021
Duzsik Dominik Szociális ügyekért felelős alelnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Korcz Dorina Kommunikációs ügyekért felelős alelnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Laura Külföldi hallgatók ügyeiért felelős alelnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Farkas Tamás Zalaegerszegi Egyetemi Központ Elnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kóti Luca Nagykanizsai Egyetemi Központ Elnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Gyenti Kristóf Szociális ügyekért felelős elnöki referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Horváth András Kelemen Rendszergazdai ügyekért felelős elnöki referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Jámbor Vivien Sport és szabadidős ügyekért felelős elnöki referens Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Takács Kata PEHÖK Tagok Utánpótlásáért felelős elnöki megbízott Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kovács Veronika PEHÖK Tagok Utánpótlásáért felelős elnöki megbízott Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

EB

Név Titulus Elérhetőség
Varga Dévald Olivér Ellenőrző Bizottság elnök Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 30 480 8288
Lázár Lea Ellenőrző Bizottság Tag Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Dede Zóra Rebeka Ellenőrző Bizottság Tag Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
Mátyás Milán Ellenőrző Bizottság Tag Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Varga Boglárka Ellenőrző Bizottsági Tag (Zalaegerszeg) Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.